Партита Велико Търново
Детски кът Велико Търново
Детска занималня Велико Търново
Латино танци, Йога, фотографски курсове Велико Търново
За връзка с нас
0896 577 050; 0895 602 808
Бул. "Никола Габровски" №2, етаж 4
Сградата на "Дом за мода и красота"
Парти център
Повеждане на детски рожденни дни и детски партита във Велико Търново
Повеждане на детски рожденни дни и детски партита във Велико Търново
Детски кът
Очаквайте скоро информация за локацията на новият детски кът UN BESITO!
Очаквайте скоро информация за локацията на новият детски кът UN BESITO!
Лятна занималня
Детска занималня за деца от 6 до 12 години
Детска занималня за деца от 6 до 12 години
UN BESO FIESTA 13-15.09.2018
Фестивал за латино танци във Велико Търново
Фестивал за латино танци във Велико Търново
Начало За нас

За нас

Велико Търново

 

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center!

Ние вярваме, че всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията може да намери нещо за себе си в атмосфера на забавление и професионализъм: латино танци, йога, тае бо, аеробика, зумба, пилатес, хип хоп, капоейра, актьорско майсторство,  рисуване, фотографски курс. Ние обединяваме на едно място инструктори по изкуства и източна философия, като залагаме на нашият опит от Dance studio UN BESO да предложим професионално и забавно обучение за всички възрасти.

Отворихме школата си по латино танци през 2010г. През следващите 3 години толкова много хора споделиха чрез нас магията на салса, меренге и бачата , че клубът ни трябваше да порасне. По естествен начин решихме да обединим при себе си и други изкуства, така че великотърновци да знаят: UN BESO art & dance center е мястото, където да прекарат добре свободното си време, докато творят и се забавляват.

Като изцяло нов център, UN BESO art & dance center наследява добрите ни традиции в обучението, забавлението и споделянето на емоции, за което стотици търновци ни се доверяват.  На площ от 300 кв.м. ние разположихме 3 модерно оборудвани зали в сърцето на Велико Търново. За удобство и комфорт сме предвидили съблекални и място за личен багаж.

Занималнята и детският кът, които основаваме  ще бъдат сигурното място, където родителите могат да оставят своите деца на компетентната грижа на нашите педагози.

Детските партита с повод и без повод са наша страст, а изненадите – наш специалитет. Ще Ви зарадваме с оригинални програми за Вашите деца и тинейджъри.

Представяме си как с времето изкуствата и танца стават част от живота на всеки жител на Велико Търново.  Стремим се UN BESO art & dance center да се превърне в място, където хората с любов ще придобиват творчески умения, ще се учат да бъдат артисти и да се радват на изкуствата, не като шаблонни фрази, а като ежедневна възможност да внесат светлина в живота си.

Бъдете част от нашата мисия!

Заповядайте в UN BESO art & dance center!

 

Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева