Партита Велико Търново
Детски кът Велико Търново
Детска занималня Велико Търново
Латино танци, Йога, фотографски курсове Велико Търново
За връзка с нас
0896 577 050; 0895 602 808
Бул. "Никола Габровски" №2, етаж 4
Сградата на "Дом за мода и красота"
Парти център
Повеждане на детски рожденни дни и детски партита във Велико Търново
Повеждане на детски рожденни дни и детски партита във Велико Търново
ШОУ ПРОГРАМА ЗА ЧАСТНИ И ФИРМЕНИ ПАРТИТА
Лятна занималня
Детска занималня за деца от 6 до 12 години
Детска занималня за деца от 6 до 12 години
UN BESO FIESTA 2024
Фестивал за латино танци във Велико Търново
Фестивал за латино танци във Велико Търново
Начало За нас

За нас

Велико Търново

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center!

Ние вярваме, че всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията може да намери нещо за себе си в атмосфера на забавление и професионализъм: латино танци, йога, тае бо, аеробика, зумба, пилатес, хип хоп, капоейра, актьорско майсторство,  рисуване, фотографски курс. Ние обединяваме на едно място инструктори по изкуства и източна философия, като залагаме на нашият опит от Dance studio UN BESO да предложим професионално и забавно обучение за всички възрасти.

Отворихме школата си по латино танци през 2010г. През следващите 3 години толкова много хора споделиха чрез нас магията на салса, меренге и бачата , че клубът ни трябваше да порасне. По естествен начин решихме да обединим при себе си и други изкуства, така че великотърновци да знаят: UN BESO art & dance center е мястото, където да прекарат добре свободното си време, докато творят и се забавляват.

Като изцяло нов център, UN BESO art & dance center наследява добрите ни традиции в обучението, забавлението и споделянето на емоции, за което стотици търновци ни се доверяват.  На площ от 300 кв.м. ние разположихме 3 модерно оборудвани зали в сърцето на Велико Търново. За удобство и комфорт сме предвидили съблекални и място за личен багаж.

Занималнята и детският кът, които основаваме  ще бъдат сигурното място, където родителите могат да оставят своите деца на компетентната грижа на нашите педагози.

Детските партита с повод и без повод са наша страст, а изненадите – наш специалитет. Ще Ви зарадваме с оригинални програми за Вашите деца и тинейджъри.

Представяме си как с времето изкуствата и танца стават част от живота на всеки жител на Велико Търново.  Стремим се UN BESO art & dance center да се превърне в място, където хората с любов ще придобиват творчески умения, ще се учат да бъдат артисти и да се радват на изкуствата, не като шаблонни фрази, а като ежедневна възможност да внесат светлина в живота си.

Бъдете част от нашата мисия!

Заповядайте в UN BESO art & dance center!

 

Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева