Партита Велико Търново
Детски кът Велико Търново
Детска занималня Велико Търново
Латино танци, Йога, фотографски курсове Велико Търново
За връзка с нас
0896 577 050; 0895 602 808
Бул. "Никола Габровски" №2, етаж 4
Сградата на "Дом за мода и красота"
Начало Занимания за деца МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА

МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА

Велико Търново

Ако Вашата малка принцеса мечтае да стане балерина и желае да танцува на сцена, то ние ви каним да се включите в новата група по модерен и класически балет за деца в UN BESO art & dance center с балетен педагог Полина Кинова.

Полина Кинова е дипломиран балетен педагог от Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство в град Пловдив. От 2016 година работи като професионална балерина в МДТ „Константин Кисимов”, гр. Велико Търново. През последните пет години развива своите творчески умения и придобива професионален опит, като балетен педагог и хореограф на деца от различни възрастови групи. В рамките на IV национален танцов конкурс „Звезден сблъсък” 2018 година печели специалната награда на журито за най-добра хореография в категория „Съвременни танци”. Носител е на редица награди от престижни международни танцови конкурси и фестивали като Balkan dance spartakiade – Cup „Търновска царица”, Plovdiv Open, International Dance Festival MAGIC WORLD.

За наша огромна радост от 2017 година е част от екипа на UN BESO art & dance center.

Уроците по балет формират у децата ценни качества като дисциплина, организираност, целенасоченост, концентрация и сила на волята. Наред с това се възпитава тялото да се движи красиво, да придобие грациозна изправена стойка, създават се елегантни маниери на движение и поведение.

✅Минимална възраст на децата: 3+ години
✅Заниманията са с продължителност: 60 минути.
⏲️График: вторник и четвъртък от 17:30 часа
✅Необходимо е предварително записване на телефон 0893 91 90 85 – Полина Кинова

Цени:

Месечна карта: 50 лв.

Еднократно посещение: 7 лв.

Очакваме ви!